HAIX

Haix batų gamyba prasidėjo daugiau nei prieš 70 metų. 1948-aisiais Bavarijoje, Mainburgo mieste buvo sukurti pirmieji Haix batai skirti ugniagesiams.

Šiandien Haix siūlo aukščiausios kokybės batus, skirtus ugniagesiams, gelbėjimo tarnyboms, kariams, policijai, miškininkams. Taip pat išleistos darbo batų ir laisvalaikio linijos. Visos Haix batų dalys yra 100% pagamintos Europoje.

PAGRINDINĖS TECHNOLOGIJOS:

„GORE-TEX®“ membrana – atspari vandeniui ir laidi orui. Atsparus dilimui pamušalas su optimizuotu klimato komfortu, itin gerai prisitaiko tiek lauke, tiek patalpose.

Vario Wide Fit System – Pasirenkami trijų dydžių vidpadžiai, kurie, priklausomai nuo pėdos pločio, suteikia maksimalų komfortą. Anatominis padas svorį paskirsto taip, kad nuovargis pajaučiamas gerokai vėliau, nei dėvint įprastą apavą.

Connexis System – tai patentuota Haix sistema, kurios esmė – fascijos stimuliavimas. Fascija yra jungiamojo audinio plėvė, gaubianti raumenis, organus, kraujagysles ir kitas kūno dalis. Ji fiksuoja raumenis, neleidžia jiems traukiantis smarkiai plėstis į šonus, palaiko įcentrinę veninio kraujo ir limfos tekėjimo kryptį, leidžia organizmo dalims deramai veikti įvairių apkrovų metu. Ją stimuliuojant specialiomis juostelėmis pėdose visas organizmas „veikia“ ilgiau ir stabiliau.

Sun Reflect – Sumažina viršutinės odos kaitinimo poveikį. Batų paviršius atspindi saulę, todėl kojos lieka vėsesnės.

HAIX® 2-Zone Lacing System – dviejų zonų suvarstymo sistema leidžia reguliuoti bato prigludimą prie kojos ir pėdos.

PATARIMAI BATŲ PRIEŽIŪRAI IR DĖVĖJIMUI:

  1. Po ilgesnio avėjimo iš batų būtina išimti vidpadį ir jį džiovinti atskirai. Jį reikia periodiškai skalbti apie 30 laipsnių temperatūros vandenyje. Vidpadis yra itin svarbi apavo dalis, kurią reikia prižiūrėti, susidėvėjus keisti.
  2. Nevalia apavo džiovinti „priverstiniu būdu“: ant radiatoriaus, šalia ugnies ir t.t. Jei yra galimybė, geriausia juos palikti tiesiog šiltoje, sausoje, vėdinamoje patalpoje.
  3. Batus reikia „maitinti“ tepalu. Jei oda turi saulę atspindinčią Sun Reflect technologiją, tai paprastas batų tepalas gali sumažinti batų atsparumą saulės spinduliams. Tačiau geriau toks, nei jokio.
  4. Geriausia mūvėti pusvilnones kojines. Dar geriau įsigyti specialiai gamintas funkcines, kurios skirtos konkretiems tikslams (žygiui, taktinės, bėgimo ir t.t.) Nenuvertinkite kojinių!

Galime pasidžiaugti, kad Haix batus dėvi Lietuvos kariuomenė ir policija.

Pirmiausiai vertinu šiuos batus dėl to, kad jie labai gerai suspaudžia čiurną. Einant ar bėgant, darant staigius judesius nelygioje vietovėje išnirti kojos neįmanoma. Antra, man patinka, kad jie yra lengvi ir, trečia, dėvėdamas juos jautiesi it su sportiniais bateliais. Padas yra tokio labai sportiško išlenkimo, nesijaučia, kad avėtum kerzus“ – Kauno apskrities VPK viešosios tvarkos valdybos bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus vyr. tyrėjas Darius Joneikis.

Kompanijos šūkis – Herojai dėvi HAIX!

Įsigykite Haix batus dabar: https://defensus.lt/product-category/avalyne/?filters=berocket_brand[350]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.